21 Mac 2014

MPH Best of 2013

Semalam telah berlangsungnya MPH the Best of 2013 & Mutiara Minda award night. Tahniah kepada 5 top winner of Best Malay Fiction untuk novel melayu. 4 daripadanya adalah novel terbitan karyaseni, salah sebuah penerbitan yg gah di alaf ini dan sebuah lagi novel terbitan sebuah penerbitan yg akan menyambut kelahiran pertamanya iaitu love novel enterprise. Tahniah kak Umie Nazimah, Evelyn Rose, E-man Sufi, Dekna Lee dan sorang lagi ein terlupa la pulak namanya. Sorry ya kpd penulis tu. maklumlah kehadiran ein di sana pun di atas undangan MPH krn penulis dr syarikat penerbitan ein bekerja terpilih antara top 5 ni. Tak terfikir la pula nak terupdate dlm blog ni. Hihihi... 



By the way tahniah Dekna Lee dr kami di Penerbitan Lovenovel. Tahniah juga kerana novel ke-3 Dekna bakal mula diedarkan pd akhir bulan ini. Bagi yg dah membaca Hantu Punya Bos, anda pasti tidak akan kecewa dengan Jodoh Sebelah Pintu. Sesiapa yg nak order boleh buat pesanan awal dengan ein atau terus ke penerbitan lovenovel ya.

*bos, kena bg elaun lebih ni. Teriklan dlm blog la pulak. Hihihi. 
Apa guna jadi editor kalau tak promote! 

Suka ke? Like la

2 ulasan:

  1. always i used to read smaller articles or reviews which as well clear their motive, and that is also happening with this article
    which I am reading here.

    My web site ... repossessed cars for sale (http://u.zit.vn)

    BalasPadam
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam

Sila tinggalkan komen anda