10 Jun 2011

♫♪MENGHITUNG HARI... DETIK DEMI DETIK...♪♫

Setelah lama menghitung hari, akhirnya dapat juga jumpa kak Maria yang terbang jauh dari Labuan. Datang berdua je dengan Norhana Umairah yang comel dan kiut dan eee... geram ngan pipi dia. Special memang ambil leave sebab nak jumpa dia. Orangnya lemah lembut je... Join together biasalah my kembooo Tina Othman
 


Lama juga berlegar2 kat Subang Parade tu yang mmg dah lebih 10 tahun tak jejakkan kaki ke situ. Siap lepak kat mothers room lagi. Cantik tau mothers room dia, kalahkan Jaya Jusco & Sogo.

Kebetulan jugak dia ni a.k.a peniaga coklat pun nak jumpa kak Maria. Jadi dapat jugalah kami bertemu.

Inilah dia Eja Razak. Cantik orangnya. Manakala kitaorang ni sempoi-sempoi belaka. Nice to meet kak Maria dan Eja. Harap dapat jumpa uols yang lain pulak next time!




 
Jom Join Heartbeat
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Suka ke? Like la

5 ulasan:

Sila tinggalkan komen anda