23 Februari 2011

ADIK NAK JUGAK V2!

Lagi...
Adik nak jugak
Sibuk je budak tecik ni
Apa kakak buat semua dia nak join sekali
Bukannya pandai pun buat
Tapi terpaksa juga layan sebab kakak nak sangat buat glass deco ni
Gambar Mickey Mouse kegemaran dia
Ok la ibu layankan juga
Walaupun adik terpaksa bergelumang
Ngan cat minyak yang digunakan tu
Sampai abis setengah roll la tisu yang dibekalkan tu...
Ni la hasilnya


Yang cantik tu of cos la si kakak yang buat
Manakala yang comot adik la kannnnn
Tu pun puas ibu touchup kasi cantikkkkkkkkkk
Tapi adik tak puas ati
Adik cabut ekor mickey mouse kakak
Tapi kakak tak marah pun
Ibu sayang kakak
Sebab kakak sayang adik!


Suka ke? Like la

1 ulasan:

  1. alaaa baik nye hati kakak...kalau anak2 saye, dah bercerekau okehhh...huhuh

    BalasPadam

Sila tinggalkan komen anda