18 Mac 2011

CARA2 MUDAH JOIN HEARTBEAT

Mungkin korang dah lama nak join heartbeat
tapi bila klik kat banner tutak tau macam mana nak mulakan kannn
Kat sini Ein tunjukkan cara-caranya
 
Mula-mula klik kat banner di bawah
 


 
atau link kat bawah ni


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!
 
 

Lepas tu klik kat logo heartbeat.my tu
Sebagaimana yang telah dibulatkan di atas


Klik pada Create Account
Untuk join affiliate heartbeat mesti ada account dulu tau!



Isikan info anda sebagaimana yang dikehendaki



Jangan lupa tick pada Agree to heartbeat
Then klik pada continue


Klik pada Join HB Affiliate



Klik pada online application



Isikan info anda sebagaimana yang dikehendaki



Jangan lupa tick pada Agree to HBAffiliate
Then klik continue



Klik Get A Code untuk mendapatkan kod untuk
diletakkan pada blog atau website anda



Anda boleh pilih design banner yang bersesuaian dengan
blog atau website anda
Nak yang melintang, menegak atau segiempat tepat
Nak teks link pun ada
Copy html code yang disediakan



Pegi ke blog atau website anda.
Contohnya pada dashboard blogspot seperti di atas
Klik pada Design



Klik Add a Gadget



Klik HTML/ JavaScript untuk masukkan kod html HBAffiliate
Pastekan kod HB affiliate anda & save
Ta... da... dah siap!

SELAMAT MENCUBA!





Jom Join Heartbeat
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Suka ke? Like la

3 ulasan:

  1. sbnrnyer nie utk ape yer..heartbeat ni blh bt duit jgk ke?

    BalasPadam
  2. lebih kurang macam tu la liza... ni program affiliate. kira mcm kita promotekan untuk diaorg kat blog kita...

    BalasPadam

Sila tinggalkan komen anda